fbpx
Kontorshotell i Stockholm - The Castle Coworkings historia
17510
post-template-default,single,single-post,postid-17510,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Kontorshotell i Stockholm

Utvecklingen av kontorshotell i Stockholm har accelererat snabbt sedan vi startade 2009. Då var vi ett av tre kontorshotell som kallade sig coworking space och försökte konkurrera med de klassiska kontorshotellen. 

Vi började i en kyrka i Vasastan och döpte det passande till Entreprenörskyrkan.

Jesper Lindmarker hänger från en balkong i entreprenörskyrkan kontorshotell

Vårt syfte var att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen för oss själva och vi hade insett att kontorshotell gav bra möjligheter för att experimentera. 

Slottet kontorshotell fest

När vi fem år senare bestämde oss för att expandera till ett slott mitt i centrala Stockholm hade syftet utvecklats till att utforska hur människor kan må bra på arbetsplatsen och vårt recept var inte fina möbler och lyxig reception. Snarare satsade vi på att möta människor på djupet, skratta, uppmuntra personliga relationer, samskapa kontoret, leka, hjälpa varandra och att välkomna alla.

Idag finns det en uppsjö kontorshotell i Stockholm och ännu fler startar varje år. Vår inriktning är densamma: Vi är en plats där människor mår bra vilket resulterar att dom presterar i sina jobbroller.

Förhoppningsvis är det en del av anledningen till att vi konsekvent nämns som ett av de bästa kontorshotellen i Europa och Stockholm:

https://bigseventravel.com/2019/03/europe-coworking/

https://nomadcapitalist.com/2016/08/15/best-co-working-spaces-europe/

https://www.wired.co.uk/article/best-stockholm-startups-2019

https://www.eu-startups.com/2017/08/overview-of-the-10-best-co-working-places-in-stockholm/

https://pay2me.blog/2018/09/13/coworking-spaces-i-stockholm-frilansare-entreprenorer/