fbpx
The Castle - Co-working Space - Gamla Stan, Stockholm
14006
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14006,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

The Castle co-working

Vi är den participatoriska arbetsplatsen, eller co-working spacet, The Castle “Slottet” Slottsbacken 8 i Gamla Stan i Stockholm.

Vårt palats på 1500 kvadratmeter delas av 280 personer som tror att en arbetsplats kan vara mer än ett vanligt kontor. Här försöker vi skapa våra drömmars arbetsplats genom att uppmuntra både organisationer och människor till deltagande och utforskande i mötet med sig själv och andra.

5

Våningar arbetsplats

1

Gym med bastu

42

Perspektiv på verkligheten

39

Kvm ateljé

1

Yogarum

54821

Koppar kaffe

Vad medlemmar säger

Mer än en arbetsplats

Vi vill utmana vad en arbetsplats kan vara. För oss är nästa steg av co-working mer än bara ett prestigefyllt koncept med “högpresterare”. Vi har sett att när människor verkligen presterar så kan de ta med många olika aspekter av sig själva in i sitt arbete. Därför strävar vi efter att vara en plats där du inte bara har obegränsad tillgång till kaffe och wi-fi, utan också kan skratta, känna sammanhang, träffa nya vänner och upptäcka nya saker om dig själv och andra.

Deltagande

Hos oss har du som medlem friheten och stödet till att bestämma vad den här platsen handlar om. Genom att ha ett ramverk som tillåter workshops, kvällsaktiviteter, meet ups och intressegrupper att hända i en trygg och inkluderande atmosfär så tillåter vi våra medlemmar att skapa den här platsen genom att dela det de känner passion för.

Både Och

Både Och är en av grundpelarna i vår filosofi om att både den ena och den andra sidan av saker ska vara välkomna i vår kultur: introverta och extroverta, ledsna och glada, kostym och paljetter, unga och gamla. Vi hoppas att genom att ha mer av Både Och på en och samma plats så kan fler av våra medlemmar bli inspirerade att tillåta mer av Både Och i sig själva.

Träffa våra medlemmar

The castle, ett kontorshotell i Stockholm