fbpx
Konferens i Gamla Stan | Ha mötet i ett slott | The Castle
16258
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16258,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Konferens och event i Gamla stan

Imponera på dina gäster

Oavsett vilken typ av event ni ska anordna kommer det ramas in av nästa generations arbetsplats. En plats som, med hjälp av deltagarkultur, samskaparkultur och utvecklingsteori, strävar efter att skapa en plats för varande för ett mångfaldigt ekosystem.

Låt ditt event utmana normen

Hur vi blandar en formell arbetsplats med konstinstallationer, en dedikerad samskaparkultur och en stark ideologi bjuder in gäster att kliva ut ur deras box.

Vi tror att djupa upplevelser kräver många aspekter av verkligheten. Vi behöver lek för att vara verkligt professionella och vi behöver genomtänkt struktur för att släppa lös kreativitet. Ta hjälp av oss för att göra ert event givande och minnesvärt genom att hitta rätt balans.

  • MÖTESRUM

  • Gör dina möten inspirerande och produktive. Vi har flera mötesrum med plats för 4 till 80 personer med inredningsstilar från eleganta till udda

Presentationsutrustning (Projektor, whiteboard, 40`` Skärm)

Pålitligt wifi

Ekologiskt kaffe och te

I centrala Stocholm med både buss och tunnelbana nära

Astrid - 4 personer
Astrid
Fågelholken - 6 personer
Fågelholken
Röda rummet - 6 personer
rodarummet_fisheye
Ice Cube - 8 personer
IceCube_Meetingroom
Isfahan - 12 personer
Isfahan
Yogarummet - 25 personer
yogaroomscreen
yogasalen
  • EVENTS

  • Bjud dina gäster till guldklädda salar i ett palats med inredning från 1700-talet. Här lämnar ni bestående intryck oavsett om ni arrangerar produktlansering, utställning, releasefest, PR-event eller representation. Det finns rum för 5-150 gäster i en oslagbar lokal med utsikt mot Kungliga Slottet och Skeppsbrokajen i Stockholm.

  • KONFERENS

  • Bjud in dina kollegor, partners eller klienter till ett 1700-tals-palats i Gamla stan där ni kan hålla seminarier, presentationer, workshops och middagar för upp till 150 gäster. Om ni önskar finns Slottets samlade kompetens tillgänglig i form av facilatorer, talare, inspiration och strategi. Låt oss veta vad ni behöver.

Presentationsutrustning (Projektor, whiteboard, 40`` Skärm)

Pålitligt wifi

Ekologiskt kaffe och te

I centrala Stocholm med både buss och tunnelbana nära

KONFERENS OCH MÖTESRUM

Spegelsalen

Dekorerad med spiselkransar av marmor och stora speglar med guldramar från 1700-talet. Till vardags är det inrett med ett massivt stort träbord som med fördel används för möten som kräver en imponerande atmosfär. Spegelsalen passar för evenemang som middagar, förhandling, styrelsemöte eller workshops. Med sin separata entré och närliggande små mötesrum fungerar rummet perfekt för konferens och event.

STORLEK: 48 m2 (8 x 6 m)
GÄSTER: Stående: 40 • Sittande för presentation: 35 • Vid stora bordet: 14 • Vid småbord: 28
UTRUSTNING: Stämningsbelysning.
EXTRA: Ljudsystem, projektor och skärm, whiteboard.

Flemingska salen

Den stora salen i Flemingska palatset har sin originaldekor från 1700-talet med handmålade tapeter och guldpläterade dörrdekorationer. Stora fönster ger ordentligt ljusinsläpp och vacker utsikt mot Slottet och Skeppskajen. Här passar de flesta event in, allt från presentationer till mingel.

STORLEK: 55 m2 (10 x 5,5 m)

GÄSTER: Stående: 60 • Sittande för presentation: 50 • Vid bord: 40

EXTRA: Ljudsystem, projektor med duk, whiteboard, stämningsbelysning.

Caféet

Den varma, sociala samlingspunkten för Slottet co-working community under arbetstid. Vid andra tillfällen är salen en spännande kontrastfylld plats att anordna mingel, presentationer och after work events. Här hänger moln och olympiska ringar i taket som tillsammans med det specialbyggda ljudsystemet skapar en mytisk sagokänsla. Tack vare köket längs ena kortsidan är det enkelt att servera mat och dryck.

STORLEK: 65 m2 (13 x 5 m)
GÄSTER: Stående: 80 • Sittande för presentation: 80 • Vid bord: 56

UTRUSTNING: Specialbyggt ljudsystem för att skapa en jämn ljudbild, discokula+belysning, stämningsbelysning, diskho och köksutrustning.

EXTRA: Projektor med duk, whiteboard.

Yogarummet

Ett avskalat rum med många användningsområden. Som namnet avslöjar är det idealt för fysisk aktivitet i små grupper, men det är även populärt att hyra för workshops, möten, konferens eller andra events genom att fylla det med önskad utrustning.

STORLEK: 48 m2 (8 x 6 m)
GÄSTER: Stående: 25 • Sittande för presentation: 25 • Vid bord: 20

UTRUSTNING: A1 whiteboard/flip chart, takmonterad projektor och duk.

EXTRA: Ljudsystem, stor whiteboard.