fbpx
Hyra kontorsplats Stockholm⎮Flexibla och fasta platser mitt i stan
17133
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17133,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Hyra kontorsplats Stockholm

Vill du hyra kontorsplats i Stockholm? Skulle ett palats nära slottet i Stockholm kunna vara den perfekta platsen för dig att arbeta från? The Castle på Slottsbacken i Stockholm är just det, ett palats där du kan hyra kontorsplats och få utlopp för din profession och din kreativitet.

Fest på kontorshotellet

Vad får jag i min hyra av kontorsplats?

  • En kontorsplats att arbeta från
  • Kaffe utan begränsning
  • Fem våningsplan med kontorsplatser att välja mellan
  • Ett nätverk med möjlighet till hundratals nya kontakter
  • Supersnabb uppkoppling
  • Arbetstid fylld med så mycket lek du vill
  • Tillgång till skrivare och kopiator

Hyra flexibel kontorsplats i Stockholm

En flexibel kontorsplats på The Castle betyder att du kan hyra kontorsplats i Stockholm och själv känna efter var du vill sitta just den dagen. Vi har nära hundra platser utspritt på fem våningar att välja mellan. Du väljer om du vill ha möjlighet att använda en kontorsplats alla dagar i veckan eller om det räcker med två dagar i veckan för att uppfylla ditt behov. Du kan till exempel välja en lugn kontorsplats i vårt tysta rum på förmiddagen, äta lunch i kaféet tillsammans med många andra från hela huset och avsluta dagen i någon av palatsets guldsalar från 1700-talet.

Coffice Södermalm
Utsikt från kontorshotell södermalm

Hyra fast kontorsplats i Stockholm

Har du ett arbete som kräver stora stationära skärmar kopplade till din dator vill du kanske hyra en fast kontorsplats i Stockholm. Välj mellan nästan hundra fasta platser och sätt upp all den utrustning du behöver i ditt arbete. Den platsen du väljer är din för den tid du väljer att hyra kontorsplats under. Det betyder att du slipper plocka ihop dina saker vid dagens slut och du kan inreda ditt egna område på det sätt du vill och som gör att du trivs lite extra.

Vill du hyra kontorsplats mitt i Stockholm?

Du kan inte hamna så mycket mer “mitt i smeten” som du gör genom att hyra en kontorsplats på The Castle. Din arbetsplats blir då ett palats på Slottsbacken i Stockholm, med slottet som granne och alla tänkbara kommunikationer och bekvämligheter på gångavstånd. Ta en lunch i solen på Skeppsholmen och njut av vågornas kluckande mot stenarna, gå tillbaka till stadens sus och dus på några få minuter och fortsätt arbetsdagen med ny energi och ett leende på läpparna. Det kan faktiskt inte bli mycket bättre än så!

Kontorsplats i soffan
yoga på kontorshotellet

Kontorsplats för hela dig

När The Castle startade var det med målet att skapa en plats för hela människan. Vi vill helt enkelt att våra medlemmar som hyr kontorsplats hos oss ska känna sig välkomna oavsett humör, dagsform eller situation i livet. Det här är en plats för alla, i alla lägen. Du välkomnas med ett hej och bjuds in till alla våra evenemang, men behöver aldrig känna att du måste delta i något. Du är medskapare av vår gemensamma arbetsplats bara genom att hyra kontorsplats i Stockholm hos oss. Hör av dig till oss och låt oss ta med dig på en guidad tur av The Castle och berätta mer!

Läs mer om våra medlemskap och priser

Kolla in våra medlemskap och priser eller hör av dig till oss – vi ger dig gärna en rundtur av palatset som du kan hyra kontorsplats i. 

+46 8 31 36 60

Vi finns i centrala Stockholm, på Slottsbacken 8, precis bredvid Kungliga Slottet i Gamla Stan.

Upplev aktiviteter skapade av våra medlemmar så som daglig meditation, lär-dig-koda workshops, föreläsningar, mm.

Få tillgång till vårt community på mer än 290 personer med en bred variation av kompetens, intressen och perspektiv på verkligheten.