fbpx
Kontorshotell Stockholm | Flexibla kontorshotellet i Stockholm | The Castle
17103
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17103,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Kontorshotell Stockholm

Behöver du en plats att jobba på, heltid eller några dagar i veckan? Vill du att det ska vara en plats som är kreativ, välkomnande och vänlig, samtidigt som den är professionell med en mängd möjligheter till samarbeten och kunskapsutbyte? Då är The Castle kontorshotellet i Stockholm för dig!

Fest på kontorshotellet

Det här får du på The Castle:

  • En plats att arbeta på
  • Hur mycket kaffe du vill
  • Ett stort professionellt nätverk
  • Snabbt WiFi
  • Lek på arbetstid
  • Tillgång till skrivare och kopiator
  • Fem våningsplan med kontorsplatser att välja mellan
  • Meditation varje dag

Flexibelt kontorshotell i Stockholm

The Castle är ett flexibelt kontorshotell i Stockholm, där du väljer vilken typ av medlemskap som passar dig. Du kan välja att vara här några dagar i veckan på en flexibel plats, som betyder att du slår dig ner där du känner för och där det är ledigt. Eller så vet du att du behöver mer tid och en plats där du kan sätta upp de arbetsverktyg du behöver, då är en fast plats för veckans alla dagar valet för dig.

Du behöver heller inte vara en person som tycker att dagen är den bästa tiden att arbeta på, The Castle är ett kontorshotell i Stockholm som är tillgängligt dygnets alla timmar. Som medlem i The Castle bestämmer du själv när du vill jobba.

Coffice Södermalm
Utsikt från kontorshotell södermalm

Kontorshotell med Stockholms bästa läge

The Castle är inte bara en möjlighet till att ha en fast plats för ditt arbete. Det är den bästa platsen! Kontorshotellet ligger mitt i Stockholm, granne med kungen på Slottsbacken i Gamla Stan.

Genom att hyra en plats på The Castle har du med andra ord en arbetsplats som ligger nära kommunikationer i form av bussar, tunnelbana och pendeltåg, på gångavstånd från T-Centralen och en hel del andra stationer.

Kom hem till kontoret

The Castle startades med målet att skapa en plats där människor trivs och kan utvecklas både professionellt och som person. Det är ett kontorshotell i Stockholm som uppmuntrar till lek och till att ta plats och delta. Vi vill att alla ska känna sig sedda och få ett “hej” när de kommer genom dörren på morgonen.

 

Alla som är medlemmar är också medskapare av kontorshotellet i Stockholm, och tillsammans skapar vi platsen vi alla vill arbeta på. Det betyder inte att du behöver vara med i allt som händer, du är med och skapar kontorshotellet bara genom att sitta här. Vissa vill delta i alla event, medan andra är med då och då. Det spelar ingen roll, du är varmt välkommen hit, vem du än är.

Kontorsplats i soffan
yoga på kontorshotellet

Evenemang på kontorshotellet

Genom att lära känna alla medlemmar som har en plats på vårt kontorshotell i Stockholm har du också ett enormt nätverk med fantastisk kompetens och kunskap. Därför skapar vi regelbundet evenemang där våra medlemmar har en chans att prata med varandra och lära sig om varandras kompetenser.

 

Ibland bjuder vi in till en gemensam frukost, ibland är det pyssel och andra gånger är det speed networking. Varje dag hålls också meditation klockan tolv i vårt yogarum och medlemmar bjuder själva in till evenemang med jämna mellanrum. Det finns med andra ord alla möjligheter till att vidga ditt nätverk genom att bli medlem på The Castle.

Läs mer om våra medlemskap och priser

Kolla in våra medlemskap och priser eller hör av dig till oss – vi ger dig gärna en rundtur av vårt kontorshotell i Stockholm. 

+46 8 31 36 60

Utsikt co-working space slottet

Vi finns i centrala Stockholm, på Slottsbacken 8, precis bredvid Kungliga Slottet i Gamla Stan.

meditation slottet

Upplev aktiviteter skapade av våra medlemmar så som daglig meditation, lär-dig-koda workshops, föreläsningar, mm.

Få tillgång till vårt community på mer än 290 personer med en bred variation av kompetens, intressen och perspektiv på verkligheten.